Psihoterapia psihanalitică e considerată o aventură intelectuală şi emoţională prin care ne întoarcem maturi înapoi la rănile din trecutul nostru.

Pentru francezi psihanaliza era una dintre condițiile desăvârșirii intelectuale. Pentru părinţii psihanalizei era începutul unei călătorii abisale. Astăzi, psihoterapia psihanalitică se ȋnscrie ȋn rȃndul terapiilor cu rată mare de succes fără a fi nevoită să renunţe la beneficiile unui drum personal şi intelectual de calitate.

Un drum fără compromisuri la capătul căruia te vei ȋnţelege pe tine şi ȋi vei ȋnţelege pe ceilalţi, te vei desprinde de spaimele imediate sau adȃnci, vei avea răbdarea de a da sens zbaterilor umane. Psihanaliza nu o faci, ci o trăieşti, ca pe un joc complex al alternanţei plin de perspective neașteptate. De cele mai multe ori devii propriul analist pentru că nu faci doar terapie ci dezvolţi un nou mod de ȋnţelegere.

Am mii de ore de analiză personală şi o curiozitate infinită ȋn a – mi cunoaşte următorul client.

Oameni deosebiţi mi-au pus la dispoziţie această unealtă fără de care astăzi nu-mi mai pot închipui propria viaţă. La rândul meu vreau să dăruiesc acelaşi lucru celor pe care ȋi ȋntȃlnesc.

Povesti neştiute, sensuri care trebuie să iasă la suprafaţă, răni care trebuie numite, timpuri care se cer a fi ȋnţelese nu merită a muri sau a dispărea fără ca cineva să pună oglinda propriului sine ȋn faţă.

Psihoterapeutul se bucură de onoarea de a fi lăsat să meargă pe acel drum, cel care solitcită psihoterapia se bucură de inefabilul călătoriei.
Ȋncearcă o dată, iar restul este propria ta poveste!

Iar atunci cȃnd timpul nu ne permite a colinda prin toate cotloanele minţii nu vom refuza ajutorul strategiilor cognitiv comportamentale pentru a ȋţi oferi un respiro de care ai nevoie. Deţin o dublă specializare având formare atât ȋn Psihoterapii cognitiv comportamentale cȃt şi ȋn Psihoterapie psihanalitică, adunȃnd ȋn 10 ani de studiu, căutari şi experienţă de lucru cu oamenii.